• We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)
  • We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)

Dogabode Oy

Dogabode Oy on vuonna 2021 perustettu yritys, joka sai alkunsa ajatuksesta tuoda Kelynse-tuotteita kaikkien suomalaisten koiraharrastajien käyttöön. Dogabode on perheyritys, jossa päävastuun kantavat "pitkän linjan" koiranomistajat - Hanna ja Maija.

Hanna

Yli 30 vuotta pitkäturkkista rotua ja näyttelykoiria harrastaneena olen vuosien varrella testannut lähes jokaisen koirashampoomerkin, erityisesti kaikki premium-sarjat, joista monella on tullutkin ihan hyvä pesutulos.

Parisen vuotta sitten keski-Euroopasta alkoi kantautua huhua tuotesarjasta joka on erilainen - ja parempi - kuin mikään aikaisempi tuote. Erityisesti pitkäturkkiset koirat olivat upeammassa kunnossa kuin koskaan. Kiinnostukseni heräsi, ja halusin kokeilla ovatko tuotteet niin hyviä kuin puhutaan. Tilasin ensimmäiset pullot Complexea ja Jasminea ja totesin että tämähän on ihmeellinen aine. Laitetaan kuivaan turkkiin, esipesumaski ja hoitoaine yhdessä – mitä?? Varsinaista shampoopesua ei edes tarvita?

Kelynsen tuotteita käytettyäni huomasin, että turkkien kiilto ja kammattavuus on aivan omaa luokkaansa! Irtokarvaa lähtee todella vähän ja karva pysyy upeassa kunnossa pesujen välillä.

Parasta mielestäni on että perusaineet Complexe ja Jasmine riittävät todella pitkälle ja usein ylläpitohoitoon ei muuta tarvitakaan. Optimea ja Juniper Oilia käytän Complexen ja Jasminen lisäksi sen mukaan onko kyseessä näyttelypesu, nuori koira jolla takkuvaihetta, vai huonokuntoinen (esim. penikoinnin jälkeen palautuva) karva. Yhdistelemällä Kelynsen tuotteita voin valita yksilöllisesti koiran turkin tarpeisiin sopivan pesu- ja hoitoaineen.

Minulla on kymmenkunta koiraa. Kaikki aikuiset koirat ovat täydessä karvassa joten pesuaineita kuluu vuoden aikana ämpäritolkulla. Kelynsen etuna on sen riittoisuus. Yksi desilitra shampoota riittää hyvin täydessä turkissa olevan skyenterrierin pesemiseen.

Kasvatustyöhön ja koiriini voit tutustua kennelini kotisivuilla www.buckwheaters.net

Kuvassa Ch. Buckwheater's Killarney Fern, Best of Breed European Winner show 2018. Photo: TEXTerri

Maija

Tunnustan olevani laiska koiranpesijä, varsinkin nyt kun perhoskoirani eivät enää käy näyttelyissä. Siksi arvostan koiran pesemisessä helppoutta ja yksinkertaisuutta. Kuivaan turkkiin laitettava Complexe yhdistettynä Jasmineen on todella nopeaa ja mikä parasta, Kelynse-pesun jälkeen turkki kuivuu uskomattoman nopeasti! Ja mikäli harjaus on välillä unohtunut, Lylium auttaa takkujen kanssa.

On ilo olla mukana Dogaboden toiminnassa ja tuoda Kelynse saataville myös Suomessa.

Kuva: Koiraharrastuksissa minut löytää nykyään pointterin kanssa.

Kelynse

Kelynsen takana on Paola Cerisola. Paolalla on monenlaisia koiria afgaaninvinttikoirista mäyräkoiriin ja nyt myös skyenterrieri. Toinen Kelynsen taustavoimista, Gianni Davito on ammattitrimmaaja. Hänellä on vuosikymmenten kokemus sekä trimmaajana että tuotekehittäjänä. Kelynse on Gianni Daviton pitkän kokemuksen ansiosta tuotesarja, joka vie turkinhoidon aivan uudelle tasolle