• We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)
  • We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)

Optime – hienovarainen energisoiva shampoo

alkaen 17,50 €

Kuvaus

Ei sisällä sulfaatteja, väriaineita tai parabeenia! Tuloksena kermainen, hienovarainen rakenne joka ei rasita hiussuomuja puhdistaessaan. Optimen ainesosat, aloe vera ja sahapalmu, korjaavat turkin ja ihon tasapainoa ja suojaavat ympäristön aiheuttamalta rasitukselta, takkuuntumiselta ja kuivumiselta. Säännöllinen käyttö varmistaa riittävän kosteuden, lyhentää kuivausaikaa ja lopputuloksena on optimaalisesti kosteutettu, hyvinvoiva iho ja turkki.


Laimennussuhde 1:10-15 riippuen turkin kunnosta. Levitä seos turkkiin ja hiero hellävaraisesti. Huuhtele ja toista käsittely. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa.


Suosittelemme Complexen käyttöä ennen shampoopesua.

Lisätietoja tuotteesta

Valmistusaineet (INCI)
Aqua, magnesium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, disodium cocoamphodiacetate, aloe barbadensis leaf juice, serenoa serrulate extract, disodium laurenth sulfosuccinate, polyquarternium-7, polysorbate 20, parfum, limonene, propylene glycol, linalool, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropianol, tetrasodium edta, citronellol, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.