• We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)
  • We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)

Jasmine - Takkuja estävä hoitoaine

Kuvaus

Intensiivinen hoito takkuja vastaan kaikille turkkityypeille. Sisältää makadamiaöljyä ja arganöljyä.


Jasminen vaikutus alkaa välittömästi käytön jälkeen. Se ravitsee, kosteuttaa ja stimuloi ihoa ja turkkia ja tekee karvasta terveen ja kiiltävän. Jasminen monikäyttöisyys mahdollistaa sen käytön shampoon kanssa tai shampoopesun jälkeen, riippuen turkin kunnosta ja siitä minkälaista pesutulosta milloinkin halutaan. Makadamiaöljy ja arganöljy aikaansaavat suojaavan kalvon karvalle parantaen vahingoittunutta, haurasta tai katkeilevaa turkkia. Turkki saa kiiltoa ja sen kampaaminen helpottuu. Säännöllisesti käytettynä estää takkujen syntymistä, turkki on helpompi käsitellä ja silkkisen kiiltävää. Suositellaan jokaiseen näyttelypesuun etenkin jos karva ei ole optimaalisessa kunnossa.


Rasittuneet, huonokuntoiset turkit:

Käytä Jasminea yhdessä Complexen ja Optimen kanssa. Sekoita 1 rkl Jasminea ja 1 dl Complexea litraan kuumaa vettä, anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Levitä kuivaan turkkiin (pesusientä käyttäen), anna vaikuttaa muutama minuutti ennen huuhtelua. Tämän jälkeen sekoita 1dl Optimea ja 1 rkl Jasminea litraan kuumaa vettä, anna jäähtyä, levitä turkkiin ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele. Viimeiseksi sekoita 1 rkl Jasminea 1 litraan kuumaa vettä, anna jäähtyä ja levitä huolellisesti turkkiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti.