• Toimitamme toistaiseksi tilauksia ainoastaan Suomeen. We currently deliver only in Finland.
  • Toimitamme toistaiseksi tilauksia ainoastaan Suomeen. We currently deliver only in Finland.

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Dogabode Oy (myöhemmin tässä tekstissä arvonnan järjestäjä).

2. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan

3. Osallistuminen

Arvonta suoritetaan Facbookin julkaisussa ilmoitetun ajankohdan mukaisesti julkaisua kommentoineiden kesken.

4. Voitosta ilmoittaminen ja palkinnon toimittaminen

Voittajalle ilmoitetaan suoraan messengerillä .Voittaja toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten yksityisviestillä tai erikseen sovituissa tilanteissa sähköpostitse Järjestäjän antamaan osoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta/ vastausta ei saada kahden vuorokauden kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

5. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

6. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

8. Muut ehdot Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

9. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.