• We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)
  • We now deliver to selected European countries - see full list in our Engish pages (Select language in bottom of this page)

Complexe - puhdistava hoitomaski

Complexe-käsittely tehdään ennen shampoopesua. Complexen innovatiivinen koostumus avaa karvan suomut vastaanottamaan ravitsevat ja kosteuttavat aineet karvan sisään. Palauttaa turkin luonnollisen värin ja kiillon.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme lisäämään Complexen joukkoon hieman Jasminea

Valitse lisäksi shampoo

Voit käyttää Complexea myös ilman shampoopesua. Mikäli turkin kunto tai likaisuus vaatii, käytä Juniper Oil, Kera-Zone tai Optime shampoota Complexen jälkeen.

Juniper Oil

Hellävaraisesti puhdistava shampoo kaikille turkkityypeille. Juniper Oil -shampoo poistaa lian hellävaraisesti sekä estää hilseilyä ja ihon öljyyntymistä, rauhoittaa kutiavaa ihoa sekä vahvistaa ja suojaa karvan keratiinirakennetta.

Kera-Zone

Sisältää keratiinia, aloe vera-uutetta sekä mustikkauutetta. Palauttaa ihon ja karvapeitteen kosteustasapainon ja suojaa turkkia ilmansaasteilta, takkuuntumiselta ja kuivumiselta.

Optime

Optimen ainesosat, aloe vera ja sahapalmu, korjaavat turkin ja ihon tasapainoa ja suojaavat ympäristön aiheuttamalta rasitukselta, takkuuntumiselta ja kuivumiselta.

Shampoot